Werkplaats

Met passie repareren

In onze werkplaats onderhouden wij elk type 4-takt en elektrische (retro) scooters. Ook voor scooters die niet bij ons gekocht zijn, staan wij voor u klaar. Naast onderhoud kunnen wij ook uw schade taxeren en herstellen. Veel onderdelen hebben wij meestal op voorraad waardoor we vaak uw scooter binnen een dag klaar kunnen hebben. Vanaf de eerste servicebeurt voor uw nieuwe scooter tot en met een volledige motorrevisie, voor uw scooter of motor reparatie bent u bij Allbike  aan het juiste adres. Wij repareren alle bekende A merken als Vespa, Peugeot, Kymco, Sym en Piaggio, maar wij zijn ook  gespecialiseerd in de Chinese scooters zoals Btc, Agm, Turbho, la souris etc. Is uw scooter stuk dan kan de reparatie service van  Allbike u meestal vrijwel direct helpen*.  Tevens hebben wij een eigen ophaaldienst waarmee wij uw scooter kunnen ophalen  op afspraak. Ons team  zorgt ervoor dat u snel de weg weer op kunt . Wij nemen alle tijd om u te voorzien van het juiste advies en de juiste uitleg over uw reparatie. Het is allemaal mogelijk bij Allbike .

Afspraak maken 075-2025230

U heeft bij ons geen lange wachttijden. U kunt uw scooter of bromfiets op de dag van de afspraak brengen tussen 09.00 en 10.00 uur. Op maandag is dit tussen 12.00 en 13.00 uur. Over het algemeen is uw scooter aan het eind van de dag weer klaar*. * Uiteraard is dit afhankelijk van de drukte in de werkplaats en de reparatie die uitgevoerd dient te worden aan uw voertuig.

Software aanpassing Euro 4

Dellorto ECS (Sym,  Kymco, AGM, BTC, Turbho, etc.)

Bij Allbike is het mogelijk om de software van uw scooter voorzien van Dellorto elektronische Carburateur te herschrijven. Door deze aanpassing in de software wordt het mogelijk om uw scooter netjes af te stellen op elke gewenste snelheid, met uitstekende trekkracht maar zonder hoge toeren, overmatige slijtage en bijbehorend hoog brandstofverbruik. Wij hebben alle kennis in huis om uw scooter vlotter en met meer souplesse te laten rijden. standaard wordt de ontsteking uitgeschakeld zodra de computer herkend dat de snelheidsmeter een vooraf bepaalde waarde overschrijd. Wij kunnen in de Dell,orto software deze waardes aanpassen en de snelheidsbegrenzer verleggen, naast deze software matige aanpassing is er ook nog een aanpassing in de overbrenging noodzakelijk om een hogere topsnelheid te behalen. Let op, wij passen alleen de snelheid aan op waardes die binnen de marges van de wet vallen, snorfiets max. 34 km en de bromfiets max.54 km. Als het om een schade offerte gaat en u uw voertuig alleen laat taxeren en niet door Allbike laat maken, brengen wij 10% kosten in rekening. Bij het niet tijdig ophalen van u voertuig, worden er na 14 dagen stallingskosten a €1.50 per dag in rekening gebracht.
Allbike Vinkenstraat 58 1506CN Zaandam tel.nr 075-2025230 email: info@allbike.nl

Wist u dat:

Wij bij elke nieuwe scooter 2 gratis servicebeurten erbij doen. Wij elke nieuw te leveren scooter of 2e hands scooter afstellen op de juiste snelheid 34km/h of 54km/h Onze technische kennis up to date is m.b.t. de nieuwe euro4 en 5 eisen. Wij op maandag open zijn vanaf 12:00.

Tel. 075-2025230

Email: info@allbike.nl

AllBike
Kwaliteit is vakmanschap
AllBike Alg. voorwaarden Alg. voorwaarden